Na de cursus van vier dagdelen kun je jonge mensen tussen 18 en 25 jaar begeleiden bij het maken van de juiste studiekeuze.
Het programma bestaat uit de nieuwste achtergrondinformatie over de ontwikkeling van adolescenten en de maatschappelijke veranderingen waar zij mee te maken hebben zoals bijvoorbeeld keuzestress en prestatiedruk.

Er wordt een format geboden wat door Annet Brinkhuis is ontwikkeld.
Dit bestaat uit verschillende methodes en interviews die je chronologisch leert toepassen om verborgen talenten te onderzoeken. Het leidt tot inzicht in motivatie, persoonlijke kenmerken, beroepsinteresses, waardoor er een juiste studiekeuze gemaakt kan worden. Er wordt gewerkt met praktijkcases.

Toelatingseisen:
minimaal HBO (loopbaan)coachopleiding

Kosten:
€ 1250,00 excl. 21% btw

Data:  Vrijdagmiddagen 13.30-17.00
2022: startdatum op 16 september, vervolgens 30 september, 7 oktober en 4 november 2022
2023: startdatum op 8 maart, vervolgens op 15 maart, 29 maart en 5 april 2023

Locatie:
Laren of Weesp

Bernadette Engel

Masterclass loopbaancoaching

De masteropleiding tot Loopbaanprofessional heeft mij inspiratie en nieuwe inzichten vanuit verschillende invalshoeken gegeven voor de begeleiding van mijn cliënten met name de verbinding van inzichten bij burn-out, maar heeft mij ook persoonlijke ontwikkeling gebracht.

Caroline van Gelder

Masterclass loopbaancoaching

Wederom een hele mooie ontdekkingstocht. De kracht ligt hem in de puurheid, eenvoud van de methoden. Bewustwording en geen stempel drukken op je klant. Ook de onderwerpen uit de opleiding Loopbaancoach die terugkwamen waren geen herhaling (waar ik eerst huiverig voor was) maar verfrissend! Dank.

Kees Koek

Studiekeuzecoach

Op een inspirerende wijze heb ik een nieuwe methodiek geleerd en nieuwe inzichten verkregen die ik in de begeleiding van jongeren met veel plezier ga toepassen!

Gerben Berm

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Ik heb lang nagedacht over welke opleiding ik wilde gaan doen ter verrijking van mijn kennis. Dit resulteerde in de keuze voor deze opleiding. Achteraf gezien een geweldige keuze voor mij! Annet is met veel bezieling betrokken. Dit is prettig en zorgt voor een goede sfeer. De opleiding zit goed in elkaar. Het luisteren naar de praktijkvoorbeelden van Annet tijdens de lessen is super en enorm leerzaam. Positief is dat je altijd inbreng mag geven om iets aan te geven of iets te veranderen voor de groep.

Ad Leenders

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Dit was de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan! Het vakgebied spreekt me erg aan en de opleiding zorgt ervoor dat je er een heel stuk beter in wordt. Elke keer een feestje om naar Laren te mogen afreizen! De docenten zijn stuk voor stuk kanjers. Niet alleen op inhoud sterk, maar ook nog eens mensen die het verhaal boeiend kunnen vertellen. En allemaal mensen met passie. De opleiding wordt goed verzorgd, locatie is prima en de communicatie uitstekend. Verwachtingen worden vooraf goed gemanaged.

Sara Surachno

Masterclass loopbaancoaching

Nieuwe inzichten en instrumenten waarmee ik bevlogen aan de slag kan! Heerlijk!

Annemarie Wijnbergen

Masterclass loopbaancoaching

Veel inspiratie en voeding voor de ziel, dank Annet.

Danielle Glasbeek

Masterclass loopbaancoaching

Zeer prikkelend, inspirerend en aanvullend instrumentarium op mijn loopbaancoach-toolkit.