Een belangrijke invloed op de ontwikkeling van het kind zijn de verwachtingen van anderen. Of het nu openlijk is of niet, je wordt tijdens de groei naar volwassenheid onophoudelijk beïnvloed door de onbewuste verwachtingen en overtuigingen van ouders, voorouders en de cultuur. Deze informatie sla je op in je geheugen en wordt een deel van jezelf. Tijdens je leven kan je ongemerkt het contact verliezen met je oorspronkelijke talenten en drijfveren. Dit kan een flinke belemmering vormen bij het vinden van persoonlijk geluk en het kiezen van een bevredigende loopbaan.

Tijdens de workshop laat Annet Brinkhuis zien hoe je als loopbaancoach blokkerende patronen in de levensloop kunt herkennen. Voor de client is deze herkenning de eerste, belangrijke stap om zich van patronen te kunnen bevrijden en zo ruimte te creëren voor de eigen, oorspronkelijke talenten.

Aan bod komt:

  • Theorie van de persoonlijke ontwikkeling in verschillende levensfasen
  • Welke patronen kunnen ontstaan in het leven en wat is het effect op loopbaan en keuzes.
  • Opdrachten voor de coach (en client) om oorspronkelijke talenten te ontdekken

Kosten:
€ 200,00 excl. 21% btw

Data 2021:
9 juni – woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00

Locatie:
Brink 29, Laren

Bernadette Engel

Masterclass loopbaancoaching

De masteropleiding tot Loopbaanprofessional heeft mij inspiratie en nieuwe inzichten vanuit verschillende invalshoeken gegeven voor de begeleiding van mijn cliënten met name de verbinding van inzichten bij burn-out, maar heeft mij ook persoonlijke ontwikkeling gebracht.

Caroline van Gelder

Masterclass loopbaancoaching

Wederom een hele mooie ontdekkingstocht. De kracht ligt hem in de puurheid, eenvoud van de methoden. Bewustwording en geen stempel drukken op je klant. Ook de onderwerpen uit de opleiding Loopbaancoach die terugkwamen waren geen herhaling (waar ik eerst huiverig voor was) maar verfrissend! Dank.

Kees Koek

Studiekeuzecoach

Op een inspirerende wijze heb ik een nieuwe methodiek geleerd en nieuwe inzichten verkregen die ik in de begeleiding van jongeren met veel plezier ga toepassen!

Gerben Berm

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Ik heb lang nagedacht over welke opleiding ik wilde gaan doen ter verrijking van mijn kennis. Dit resulteerde in de keuze voor deze opleiding. Achteraf gezien een geweldige keuze voor mij! Annet is met veel bezieling betrokken. Dit is prettig en zorgt voor een goede sfeer. De opleiding zit goed in elkaar. Het luisteren naar de praktijkvoorbeelden van Annet tijdens de lessen is super en enorm leerzaam. Positief is dat je altijd inbreng mag geven om iets aan te geven of iets te veranderen voor de groep.

Ad Leenders

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Dit was de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan! Het vakgebied spreekt me erg aan en de opleiding zorgt ervoor dat je er een heel stuk beter in wordt. Elke keer een feestje om naar Laren te mogen afreizen! De docenten zijn stuk voor stuk kanjers. Niet alleen op inhoud sterk, maar ook nog eens mensen die het verhaal boeiend kunnen vertellen. En allemaal mensen met passie. De opleiding wordt goed verzorgd, locatie is prima en de communicatie uitstekend. Verwachtingen worden vooraf goed gemanaged.

Sara Surachno

Masterclass loopbaancoaching

Nieuwe inzichten en instrumenten waarmee ik bevlogen aan de slag kan! Heerlijk!

Annemarie Wijnbergen

Masterclass loopbaancoaching

Veel inspiratie en voeding voor de ziel, dank Annet.

Danielle Glasbeek

Masterclass loopbaancoaching

Zeer prikkelend, inspirerend en aanvullend instrumentarium op mijn loopbaancoach-toolkit.