Annet, 30 jaar ondernemer in het veld van loopbaancoaching laat je in deze workshop de basisprincipes ontdekken van het ondernemen in jouw loopbaancoaching praktijk. Wat is jouw specifieke missie, hoe bepaal je je doelgroep en wat is jouw unieke aanbod.

Annet, 30 jaar ondernemer in het veld van loopbaancoaching laat je ontdekken wat jouw specifieke missie is, hoe je je doelgroep bepaald, en wat jouw unieke aanbod is. Na de workshop weet je wat er bij ondernemen komt kijken en hoe je je tarief vaststelt. Je leert 5 marketing principes. En uiteraard helpt Annet je met het onderzoeken van jouw overtuigingen over ondernemen. Zodat je met positieve energie kunt beginnen en de eerste stappen van jouw plan duidelijk zijn na deze middag. Tijdens deze dag neemt Annet je mee naar “het land van ondernemen” en zij deelt haar ervaringen met veel voorbeelden uit haar eigen praktijk. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een opdracht ter voorbereiding van de dag.

Toelatingseisen:
Minimaal HBO (loopbaan)coachopleiding

Kosten:
€ 375,00 excl. 21% btw, inclusief lunch

Data 2023:
volgen in 2023

Locatie:
Laren of Weesp

Bernadette Engel

Masterclass loopbaancoaching

De masteropleiding tot Loopbaanprofessional heeft mij inspiratie en nieuwe inzichten vanuit verschillende invalshoeken gegeven voor de begeleiding van mijn cliënten met name de verbinding van inzichten bij burn-out, maar heeft mij ook persoonlijke ontwikkeling gebracht.

Caroline van Gelder

Masterclass loopbaancoaching

Wederom een hele mooie ontdekkingstocht. De kracht ligt hem in de puurheid, eenvoud van de methoden. Bewustwording en geen stempel drukken op je klant. Ook de onderwerpen uit de opleiding Loopbaancoach die terugkwamen waren geen herhaling (waar ik eerst huiverig voor was) maar verfrissend! Dank.

Kees Koek

Studiekeuzecoach

Op een inspirerende wijze heb ik een nieuwe methodiek geleerd en nieuwe inzichten verkregen die ik in de begeleiding van jongeren met veel plezier ga toepassen!

Gerben Berm

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Ik heb lang nagedacht over welke opleiding ik wilde gaan doen ter verrijking van mijn kennis. Dit resulteerde in de keuze voor deze opleiding. Achteraf gezien een geweldige keuze voor mij! Annet is met veel bezieling betrokken. Dit is prettig en zorgt voor een goede sfeer. De opleiding zit goed in elkaar. Het luisteren naar de praktijkvoorbeelden van Annet tijdens de lessen is super en enorm leerzaam. Positief is dat je altijd inbreng mag geven om iets aan te geven of iets te veranderen voor de groep.

Ad Leenders

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Dit was de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan! Het vakgebied spreekt me erg aan en de opleiding zorgt ervoor dat je er een heel stuk beter in wordt. Elke keer een feestje om naar Laren te mogen afreizen! De docenten zijn stuk voor stuk kanjers. Niet alleen op inhoud sterk, maar ook nog eens mensen die het verhaal boeiend kunnen vertellen. En allemaal mensen met passie. De opleiding wordt goed verzorgd, locatie is prima en de communicatie uitstekend. Verwachtingen worden vooraf goed gemanaged.

Sara Surachno

Masterclass loopbaancoaching

Nieuwe inzichten en instrumenten waarmee ik bevlogen aan de slag kan! Heerlijk!

Annemarie Wijnbergen

Masterclass loopbaancoaching

Veel inspiratie en voeding voor de ziel, dank Annet.

Danielle Glasbeek

Masterclass loopbaancoaching

Zeer prikkelend, inspirerend en aanvullend instrumentarium op mijn loopbaancoach-toolkit.