De Masterclass bestaat uit een programma van zes dagen verspreid over één jaar waar je interessante topics uit het vakgebied van de loopbaanprofessional leert.

De Masterclass is bedoeld voor ervaren loopbaanprofessionals en coaches. Maximaal acht deelnemers. Aan bod komen nieuwe methodes, inzichten en technieken:

  • Het Career Story Interview van Marc Savickas.
  • Omgaan met dilemma’s, een instrument met werkvormen uit de Voice Dialogue.
  • Blokkerende patronen bij loopbaankeuzes. Herkennen van levensthema’s en werken met biografische tekenopdrachten.
  • Motiverende gespreksvoering. Theorie en oefenen met gesprekstechnieken volgens Millner en Rollnick.
  • Jungiaanse Typologie. Theorie en toepassing bij loopbaanvragen. Eigen type leren herkennen.
  • Coaching strategieën bij 20-30 ers. De Millenials bezien t.o.v. andere generaties, verschil in benadering door de coach. Wat helpt, wat niet?

Toelating:
Na een telefonisch intakegesprek met Annet Brinkhuis.  Als je het inschrijfformulier invult en verstuurt wordt er contact met je opgenomen door ons secretariaat voor een afspraak met Annet Brinkhuis.

Kosten: € 2650,00 excl. 21 % BTW inclusief lunch.

Data voor de eerstvolgende Masterclass 2022:
Start op woensdag 16 maart, vervolg op woensdag 20 april, woensdag 25 mei, woensdag 22 juni, woensdag 14 september en woensdag 5 oktober 2022, van 10.00 tot 15.30 uur.

Locatie:
Brink 29, Laren

Bernadette Engel

Masterclass loopbaancoaching

De masteropleiding tot Loopbaanprofessional heeft mij inspiratie en nieuwe inzichten vanuit verschillende invalshoeken gegeven voor de begeleiding van mijn cliënten met name de verbinding van inzichten bij burn-out, maar heeft mij ook persoonlijke ontwikkeling gebracht.

Caroline van Gelder

Masterclass loopbaancoaching

Wederom een hele mooie ontdekkingstocht. De kracht ligt hem in de puurheid, eenvoud van de methoden. Bewustwording en geen stempel drukken op je klant. Ook de onderwerpen uit de opleiding Loopbaancoach die terugkwamen waren geen herhaling (waar ik eerst huiverig voor was) maar verfrissend! Dank.

Kees Koek

Studiekeuzecoach

Op een inspirerende wijze heb ik een nieuwe methodiek geleerd en nieuwe inzichten verkregen die ik in de begeleiding van jongeren met veel plezier ga toepassen!

Gerben Berm

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Ik heb lang nagedacht over welke opleiding ik wilde gaan doen ter verrijking van mijn kennis. Dit resulteerde in de keuze voor deze opleiding. Achteraf gezien een geweldige keuze voor mij! Annet is met veel bezieling betrokken. Dit is prettig en zorgt voor een goede sfeer. De opleiding zit goed in elkaar. Het luisteren naar de praktijkvoorbeelden van Annet tijdens de lessen is super en enorm leerzaam. Positief is dat je altijd inbreng mag geven om iets aan te geven of iets te veranderen voor de groep.

Ad Leenders

Post Hbo-opleiding loopbaancoaching

Dit was de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan! Het vakgebied spreekt me erg aan en de opleiding zorgt ervoor dat je er een heel stuk beter in wordt. Elke keer een feestje om naar Laren te mogen afreizen! De docenten zijn stuk voor stuk kanjers. Niet alleen op inhoud sterk, maar ook nog eens mensen die het verhaal boeiend kunnen vertellen. En allemaal mensen met passie. De opleiding wordt goed verzorgd, locatie is prima en de communicatie uitstekend. Verwachtingen worden vooraf goed gemanaged.

Sara Surachno

Masterclass loopbaancoaching

Nieuwe inzichten en instrumenten waarmee ik bevlogen aan de slag kan! Heerlijk!

Annemarie Wijnbergen

Masterclass loopbaancoaching

Veel inspiratie en voeding voor de ziel, dank Annet.

Danielle Glasbeek

Masterclass loopbaancoaching

Zeer prikkelend, inspirerend en aanvullend instrumentarium op mijn loopbaancoach-toolkit.