Ons Netwerk

Het instituut wordt geleid door Annet Brinkhuis en een opleidingscoördinator voor respectievelijk planning en vakinhoudelijke begeleiding, ondersteund door een secretariaat. Ze werkt samen met enthousiaste zelfstandige gastdocenten en supervisoren die allen een ruime ervaring hebben in de beroepspraktijk.

Daarnaast heeft de opleiding, conform de eis van het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland, SPHBO een Adviescommissie ingericht, die een adviserende en controlerende taak heeft over de kwaliteit van de opleidingen.

Supervisoren en Docenten

Amandus Boelens

Amandus Boelens, CMI Register Loopbaanprofessional, is met ruim twintig jaar ervaring als loopbaancoach en coach een ervaren rot in het vak. Hij kent zowel de interne rol als loopbaanprofessional binnen een organisatie als die van zelfstandig professional in zijn bedrijf Amantis in Utrecht. In zijn begeleiding heeft hij een open betrokken houding, neemt hij scherp waar en confronteert waar nodig, is er ruimte voor humor en stimuleert hij je op enthousiaste wijze.

Rien van Kampen

Rien van Kampen is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en heeft gedurende 26 jaar zeer uiteenlopende managementposities bij Ahold vervuld. Door zijn leidinggevende werk raakte hij bijzonder geïnteresseerd in coaching  en zocht naar verdere verdieping. Na diverse cursussen waaronder Executive Coaching bij Adriaan Hoogendijk, coacht hij bij Ahold vooral jonge managers. Vanuit Q.J. van Kampen Consultancy begeleidt hij aankomende coaches en ondernemers.

Agnes Koegler

Agnes Koegler is Arbeids- en Organisatie psycholoog NIP. Na een aantal jaren als adviseur bij een psychologisch adviesbureau te hebben gewerkt, heeft ze inmiddels ruim 10 jaar haar eigen bureau, Koegler Consult, op het gebied van Talent Management (Talentenanalyses, coaching, training, supervisie). Zij heeft zich verdiept in verschillende methoden van mindfulness en meditatie en is geïnteresseerd in het verhelderen,aanboren en tot bloei laten komen van het eigen, natuurlijke potentieel van mensen.

Joyce Kool

Joyce Schutte-Kool is CMI Register Loopbaan professional en heeft jarenlang als HRM-adviseur gewerkt bij o.a. KLM en Telfort. Sinds 2005 heeft zij haar eigen bureau Joyce Kool Coaching opgericht en werkt als loopbaancoach en HR-professional. Haar aanpak is resultaatgericht, persoonlijk en intuïtief. Het laat zich ook inspireren door een holistische mensvisie. Dat concreet betekent dat ze zich niet alleen richt wat iemand in de uiterlijke wereld heeft gedaan (opleiding en werkervaring), maar ook wat iemand in wezen is.

Inge van der Wal

Inge van der Wal is onder de naam van COACHiNGE een authentieke coach op het gebied van loopbaan- en levensvragen, super- en intervisie. Een snelle analyse en een focus op ontbrekende schakels in het verhaal vormen, met haar kunstzinnige talent, een eigen getrainde manier van kijken en ingrijpen om samen een zinvol palet van inzichten en talenten te definiëren. Respectvol gaat ze rechtstreeks af op waar je nu staat en nodigt je via vitaliserende feedback uit om je lef te verkennen om juist daarmee een volgende stap op je pad te verwezenlijken.

Sylvia van Dongen

Sylvia van Dongen is sociaal pedagoog en heeft daarnaast opleidingen gevolgd op het gebied van hoger management, loopbaanadvies, training, coaching en diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Zij is CMI Register Loopbaanprofessional en heeft al langer dan 10 jaar haar eigen bedrijf: Elementen voor werk en leven.

Alexander Klapwijk

Alexander Klapwijk werkte de eerste jaren van zijn loopbaan als jurist binnen de sectie Ondernemingsrecht van De Brauw Blackstone Westbroek te Rotterdam. Vervolgens vervulde hij ruim twaalf jaar uiteenlopende functies binnen de (semi)overheid. In 2005 besloot hij werk te maken van zijn ware passie: het begeleiden en coachen van mensen rond loopbaan- en levensvraagstukken. Hij geeft leiding aan zijn eigen bureau voor loopbaanbegeleiding & coaching: PASSION AT WORK te Den Haag.

Marjolein Koetsier

Marjolein Koetsier werkt als coach vanuit bureau De Afstemming te Hoogland (Amersfoort). Zij is een inspirerende coach voor mensen die ondersteuning nodig hebben in hun carrière of in een carrière switch.Zij is tevens Stemcoach en haar expertise als zangeres leidde tot het boek ‘Stembalans’, over de stem als instrument voor persoonlijke groei. ‘Afstemmen op jezelf leidt naar diep contact met de ander’.

Jon Doesburg

De rode draad in de  loopbaan van Jon Doesburg is het begeleiden van mensen in ontwikkeling.  Na het werken als groepsleidster, trainer, teammanager en als docent koos zij voor de studie voor loopbaanprofessional. Momenteel, vanuit haar bureau “Jon!” in Utrecht, is zij een enthousiaste, ervaren gids richting plezier in het werk en optimaal functioneren. Vanuit echt contact richt zij zich daarbij op het inzichtelijk maken van talenten/kwaliteiten, zelfsturing en authenticiteit. Naast haar werk als Noloc erkend loopbaanadviseur en trainer is Jon Doesburg ook werkzaam als beeldend kunstenaar in haar atelier aan een van de mooie grachten van Utrecht.

Jacqueline van Zuiden

Jacqueline van Zuiden is gefascineerd door mens en zijn verhaal, wat maakt iemand doet zoals hij doet. Na een loopbaan in de gezondheidszorg heeft zij in 2001 de opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur afgerond. Daarna volgde ze diverse cursussen en trainingen waaronder de Masteropleiding Coaching en Leiderschap (NLP, TA en Systemisch werk). Zij werkt als loopbaanadviseur bij het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarnaast is ze actief als coach en trainer via haar eigen bedrijf Divelop.

Gastdocenten

Carolien Roodvoets

Carolien Roodvoets is gezins- en relatietherapeute, seksuologe en psychotherapeute. Ze heeft sinds 2003 een praktijk in Deventer. Daarvoor werkte ze bij een RIAGG, in een TBS kliniek en was ze werkzaam als docente. Ze is auteur van veelgelezen boeken over vreemdgaan (De Duivelsdriehoek), de aantrekkingskracht van foute mannen (Het Monsterverbond) en over de gevolgen van een moeilijke jeugd (Niemandskinderen). Tevens geeft ze regelmatig lezingen over haar boeken en vak gerelateerde thema’s en geeft ze trainingen aan zorginstellingen.

Mary Vermeulen

Mary Vermeulen is MfN en ADR gecertificeerd mediator, trainer, coach en Noloc Erkend Loopbaanprofessional. Ze heeft een achtergrond als fiscaal econoom en A&O psycholoog. Sinds 2008 is Interactia haar eigen onderneming. Het is haar specialisatie en passie om mensen te helpen hun relaties te verbeteren en anderen op te leiden om dat ook te doen.

Sandra Ramaekers

Sandra Ramaekers is een ervaren loopbaanadviseur en natuurcoach via haar eigen bureau Sandra Ramaekers Loopbaan Advies. Natuurcoaching is een zeer krachtige en doeltreffende werkvorm om in te zetten in je coachingsproces. Zowel voor jezelf als voor je cliënten is dit een verrijkende ervaring! Mensen zijn verrast over wat je door de spiegel van de natuur over jezelf en je eigen natuur kunt ontdekken.

Alex Vaassen

Alex Vaassen is internationaal gecertificeerd NLP trainer/coach en heeft ruime ervaring met het coachen en trainen van groepen en (topsport)teams tijdens veranderingsprocessen. Tijdens zijn coaching- en trainingssessies is hij er met name op gericht mensen van binnen uit in beweging te laten komen. “Het lekkerste van een garnaal, zit immers onder de harde schaal.”