Annet Brinkhuis Opleidingen

Over ons

In deze verwarrende maatschappij met al z’n strakke structuren is het steeds belangrijker om jezelf te leren kennen en erachter te komen hoe je kunt zijn wie je werkelijk bent. Als opleiders willen wij onze studenten leren om hun eigen potentieel te ontdekken waarmee zij een inspirerende gesprekspartner voor anderen kunnen zijn.

Wij vinden het een voorrecht om colleges te geven over het prachtige, spannende en magische vakgebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. We willen in ons vak verdieping aanbrengen vanuit verschillende stromingen, bestaande theorieën én vanuit onze jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van mensen met vragen op allerlei levensgebieden. Je leeft maar één keer. Het is alleen zo jammer dat veel mensen niet aan het leven zijn toegekomen als ze sterven. Als je mensen vraagt naar de zin van het leven, antwoorden ze daarop met hun eigen levensloop. De magie van ons vak is dat je de persoonlijke ontwikkeling en talenten van mensen op gang kunt brengen. Zowel bij jezelf als bij je cliënten.

Mensen laten zich niet veranderen, mensen veranderen zichzelf. Onze drijfveer in de opleiding loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling, is dat we een niet-alledaagse opleiding willen neerzetten die de studenten dichterbij hun creatieve vermogens en inspiratie brengt. Daardoor zijn zij in staat authentieke coaches te worden. Het ontwikkelen van talenten is een wisselwerking tussen inspireren en confronteren, het bewust maken van kwaliteiten en het verkennen van grenzen. Je manoeuvreert daarbij op het snijvlak van de polariteiten angst en verlangen.

Onze missie is om buitengewone opleidingen en cursussen te bieden van hoge kwaliteit en studenten een leerervaring te geven die verschilt van de gangbare opleidingen. We bieden een persoonlijke benadering, zelfvertrouwen, plezier en passie voor ons werkveld loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 2008

Sinds 2008 richt Annet zich op loopbaancoaches: ze leidt ze op en geeft verdiepingscursussen. “Wie bij mij aanklopt, mag behalve op veel inspiratie ook op plezier rekenen. Ik benader mijn cursisten persoonlijk, en eigenzinnig. Als het nodig is, rammel ik ze bij wijze van spreken door elkaar. Dat werkt buitengewoon verfrissend”.