Opleiding Loopbaancoach

Post HBO register opleiding tot coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling

De registeropleiding loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling, is een door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland, erkende en getoetste post HBO opleiding. De opleiding is bedoeld voor mensen met minimaal vijf jaar werkervaring en een HBO werk- en denkniveau. Deze opleiding wordt samen met  Annet Brinkhuis als hoofdopleider, uitgevoerd door een 15-tal ervaren gastdocenten en supervisoren.

 

Per groep worden er maximaal twaalf studenten toegelaten. De opleiding garandeert veel persoonlijke aandacht en een curriculum van een hoge kwaliteit. Na een vrijblijvend intakegesprek met Annet Brinkhuis, kun je je inschrijven voor de opleiding

Loopbaancoach en personal coach

De opleiding coach leidt op tot zowel loopbaancoach als personal coach. De nieuwe loopbaanprofessional moet tegenwoordig beschikken over vaardigheden waarmee cliënten gefaciliteerd worden hun eigen loopbaanscenario te managen. Dat betekent dat er kennis, instrumenten èn coach vaardigheden nodig bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn, zelfkennis en zelfsturing.

Lees de ervaringen van afgestudeerden.

Curriculum

Annet Brinkhuis heeft met de post HBO opleiding loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling een curriculum ontwikkeld dat het antwoord is op de broodnodige uitbreiding van evidence based instrumenten en vaardigheden van de loopbaancoach. Hiermee heeft zij als doel hooggekwalificeerde en breed georiënteerde coaches op te leiden. De opleiding bestaat uit drie fasen, die samen een jaar tot maximaal 13 maanden in beslag nemen. De opleiding start met een individueel coachtraject van drie gesprekken, gevolgd door 20 hoor-werk colleges en wordt afgerond met een normatieve toetsing (examen). Tijdens de opleiding vindt intervisie en supervisie plaats.

 

 

Data en kosten, lees hier…

Locatie

Annet Brinkhuis Opleidingen
Brink 29
1251 KT Laren