Cursus Talenten en Drijfveren

Een belangrijke invloed op de ontwikkeling van het kind zijn de verwachtingen van anderen. Of het nu openlijk is of niet, we worden onophoudelijk beïnvloed door de onbewuste verwachtingen en overtuigingen van de ouders, voorouders en de cultuur. Deze informatie sla je op in je geheugen en wordt een deel van jezelf. Tijdens je leven kan je ongemerkt het contact verliezen met je oorspronkelijke talenten en drijfveren. Dit kan een flinke belemmering vormen bij het vinden van persoonlijk geluk en het kiezen van een bevredigende loopbaan.

Tijdens de cursus laat Annet Brinkhuis zien hoe je blokkerende patronen in de levensloop kunt herkennen. Voor de client is deze herkenning de eerste, belangrijke stap om zich van patronen te kunnen bevrijden en zo ruimte te creëren voor de eigen, oorspronkelijke talenten.

Het programma bestaat uit de theorie van de persoonlijke ontwikkeling in verschillende levensfasen en je leert hoe en welke patronen kunnen ontstaan in het leven.
Inzichtelijk wordt wat het effect is van de verschillende patronen op loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. En in welke mate de ontwikkeling van talenten hierdoor worden afgeremd. Aan de hand van praktijkcases leer je patronen opsporen. En werk je met nieuwe methodes die voor je client behulpzaam zijn om met de oude patronen af te rekenen zodat de oorspronkelijke talenten en drijfveren meer benut kunnen worden.

Toelatingseisen: minimaal HBO (loopbaan)coachopleiding
Kosten: € 950,00 excl. 21% btw
Data 2020: Twee middagen en een dag op de volgende data:

Woensdagmiddag 15 september van 13.30 – 17.00,
Woensdagmiddag 22 september van 13.30 – 17.00
Woensdag de hele dag 29 september van 10.00 – 16.00

Locatie: Brink 29, Laren