Jubileumsymposium Annet Brinkhuis Opleidingen

Symposium:De adolescent anno nu,uitvaller of voorloper?

Het is bijna tien jaar geleden dat Annet Brinkhuis Opleidingen haar deuren opende. In die tien jaar is het uitgegroeid tot een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling. Dat willen we samen met onze docenten, studenten en alumni vieren met een feestelijke symposium, met als thema: de adolescent anno nu.

Meer dan vroeger lijken adolescenten – mensen tussen de 18 en 25 jaar – vast te lopen in hun werk en kloppen ze aan bij loopbaancoaches. Wat is er aan de hand en hoe kun je als loopbaanprofessional deze jonge mensen verder helpen? Wij gaan op zoek naar het antwoord op deze vraag.

Het wordt een inspirerende middag met boeiende sprekers, praktische handvatten voor het coachen van adolescenten, contact met je vakgenoten, inclusief muzikale omlijsting en een borrel na afloop. Dat alles wil je toch niet missen?
Waar: De Brink 29, Laren
Wanneer: 25 april 2018, 13.00 – 18.00 uur